Actueel

Hier vind je alle nieuwtjes over Aircomponents en onze producten. Ook plaatsen we hier onze nieuwste blogitems onder het motto: sharing = caring!

241006-vacature

Vacature Magazijnmedewerker

7 april 2022

In ons jonge en enthousiaste team hebben we plek voor een aanpakker, bij voorkeur met enige logistieke ervaring. Lees snel de vacature!

slimduct

Inaba Denko leidinggoot leverbaar in 2022!

10 december 2021

Vanaf februari 2022 zijn alle Inaba Denko leidinggoot en hulpstukken leverbaar bij Aircomponents! Verkrijgbaar in de maten 77mm en 100mm en in 5 verschillende kleuren: Wit, Ivoor, Zwart, Grijs en Bruin.

1

De coolste webshop is in the air

18 maart 2021

Wij zijn Aircomponents. Een new kid on the block in de wereld van installatiematerialen voor de airconditioning- en warmtepompbranche, met de coolste webshop. We leveren een compleet assortiment waarmee we het leven van de installateur een stuk makkelijker maken.

holding-phone-mockup3

De voordelen van onze webshop

19 maart 2021

Hier is hij dan, de nieuwe webshop voor de professionele airco- en warmtepomp installateur. Wil je op de hoogte blijven van wat we je allemaal te bieden hebben, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.


aircopipe2

Aircopipe geïsoleerde koelleiding

16 maart 2021

Nieuw op de markt en nu al een succes, onze Aircopipe geïsoleerde koelleiding in Single en Pair! Diverse relaties hebben het getest en zijn zeer enthousiast. Verkrijgbaar in de kleuren Wit en Zwart op rollen van 25m met handige meterverdeling.

Cookie-instellingen
Je kan hieronder je cookie-instellingen kiezen en accepteren: