Voor 15:00u besteld, morgen geleverd
Gratis geleverd vanaf €125,-
Niet tevreden, geld terug!

Lekbakken

De lekbakken van Tecnosystemi zijn voorzien van een vorstvrijlint, speciaal ontwikkeld voor het ijsvrij houden van de lekbak. Met deze lekbak voorkom je de hinderlijke lekkage van condenswater.

Login om prijzen te zien en te bestellen of registreer voor een account of vraag een offerte aan
 • Tecnosystemi lekbak 85x40cm + verwarmingslint 3m
  Tecnosystemi lekbak 85x40cm + verwarmingslint 3m
  4036085
 • Tecnosystemi lekbak 85x40cm + verwarmingslint 3m (RAL 7016)
  Tecnosystemi lekbak 85x40cm + verwarmingslint 3m (RAL 7016)
  4037085
 • Tecnosystemi lekbak 105x40cm + verwarmingslint 3m
  Tecnosystemi lekbak 105x40cm + verwarmingslint 3m
  4036105
 • Tecnosystemi lekbak 105x40cm + verwarmingslint 3m (RAL 7016)
  Tecnosystemi lekbak 105x40cm + verwarmingslint 3m (RAL 7016)
  4037105

Ben je op zoek naar condensor support voor airco en warmtepomp buitendelen?

Bij Aircomponents vind je condensor support artikelen van hoge kwaliteit voor airco en warmtepomp buitendelen. Met onze condensor support onderdelen zorg je voor de beste en mooiste ondersteuning van jouw airco en warmtepomp installatie. Ons assortiment bestaat uit airco muurbeugels, trillingsdempers, lekbakken, opstelbakken, omkastingen en montageframes.

Ben je op zoek naar een specifiek product voor de condensor support? Bekijk hier de verschillende categorieën:


Zo voorkom je geluidsoverlast

Met de airco muurbeugels van Mupro en Rodigas kun je een buitenunit perfect monteren en ophangen. Een buitenunit kan voor geluidsoverlast zorgen als deze bijvoorbeeld vlakbij een slaapkamerraam gemonteerd moet worden of dichtbij het huis van de buren. Hier hebben wij de perfecte oplossing voor! Met de Evolar Geluidsreductie set Medium én Large reduceer je het geluid tot circa 5dB. Beide sets zijn te gebruiken bij een vrijstaande montage, montage van de buitenunit voor een muur en montage van de buitenunit op de wandbeugel. De set is universeel toepasbaar voor airco's én warmtepompen en heeft geen invloed op de werking van de buitenunit.


Bestellen & leveren

Bestel eenvoudig en snel condensor support onderdelen bij Aircomponents voor jouw volgende airco montage klus! Als je op een werkdag voor 15:00 uur bestelt, wordt het de volgende dag al geleverd op het gekozen afleveradres. Je kunt je bestelling ook gratis afhalen bij onze afhaalbalie. Deze is elke werkdag open van 07:00 uur tot 17:00 uur. Enorm handig voor als jij nog een paar onderdelen te kort komt of andere artikelen nodig hebt voordat je aan je montage klus begint! Onze collega's bij de afhaalbalie geven je ook graag advies over de condensor support onderdelen en alle andere artikelen waar jij naar op zoek bent. Zij maken jouw bestelling voor de rest ook helemaal in orde.


Heb je vragen over condensor support of andere producten in ons assortiment? Laat het ons weten en we helpen je gelijk verder! Je kunt ons bellen via 088 1668 375 of stuur een mail naar info@aircomponents.nl

Cookie-instellingen
Je kan hieronder je cookie-instellingen kiezen en accepteren: