Voor 15:00u besteld, morgen geleverd
Gratis geleverd vanaf €125,-
Niet tevreden, geld terug!
terugblik-2022-header3Terugblik 2022.

De website wordt continue verbeterd, ons assortiment wordt steeds breder, er is een App gelanceerd en… Bekijk hier de terugblik maar ook wat er komen gaat in 2023. 

ms253n-257n-removebg-preview

Uitbreiding muurbeugels.

We hebben o.m. een kunststoffen uitvoering van Technosystemi XL100 SPIRIT toegevoegd, deze airco beugel is ideaal toepasbaar in kustgebieden met een hoog zoutgehalte. Met de Rodigas Heavy Duty airco beugels heb je de perfecte beugel voor opstellingen tot 300kg. Ook hebben we met de MS257 en MS258 de ideale oplossing voor de warmtepompen, vanwege zijn langere draagarm 55 & 65cm en wat dacht je van de kleur Antraciet. Ook deze zijn verkrijgbaar in 2 verschillende lengtes. 

aspen

Aspen airco condenspompen.

Naast onze merken BlueDiamond en Siccom, leveren we ook nu ook airco condenspompen van Aspen, maar ook de installatie materialen van Aspen Xtra. Aspen levert een compleet assortiment pompen voor in- en rondom een airco binnendeel en zet de puntjes op de ‘í’ met het leveren van handige installatie materialen. In 2023 verbreden we ons Aspen en Aspen Xtra assortiment nog meer, zodat we jou nog beter kunnen voorzien van de juiste materialen. Pump it up!

aircomponents-60-removebg-preview

Aircomponents App.

Met de Aircomponents App heb je ons hele assortiment altijd bij de hand en vind je nóg sneller de producten die je nodig hebt. Hier vind je de meest actuele prijzen, productinfo en kun je met de functionaliteiten als ‘mijn favorieten’ en ‘snel bestellen’ super makkelijk je orders plaatsen.

  • Online catalogus, altijd up-to-date
  • Direct toegang tot je prijzen
  • Snel en gebruiksvriendelijk
  • Eenvoudig bestellen
slimduct

Inaba Denko leidinggoot.

Sinds dit jaar zijn we officieel distributeur van Inaba Denko. We leveren een totaalpakket op het gebied van leidinggoot en hulpstukken voor airconditioning installaties. Verkrijgbaar in de maten 77mm, 100mm en zelfs 140mm en in 5 verschillende kleuren: Wit, Ivoor, Zwart, Grijs en Bruin.


Daarnaast leveren we ook alle tapes, bevestigingsmaterialen toebehoren van Inaba Denko, welke van zeer hoge kwaliteit zijn,

2023.

sauerman2

Sauermann Condenspompen.

Sauermann levert een compleet assortiment condenswaterpompen als, diverse Si-vlotter mini-pompen, de Deltapack, PE-verdringerpompen en de tankpompen. In 2023 verwachten wij deze direct uit voorraad te kunnen leveren. Ook zullen we diverse handige installatiematerialen opnemen.   

anschlussbereich-2000x1500

Wago 221 lasklemmen.

Deze compacte verbindingsklem is geschikt voor alle soorten geleiders; max. 4 mm² en leverbaar in 2-, 3- en 5-draadsklem met hendels. Snelle installatie en eenvoudig in gebruik: hendel open, geleider invoeren, hendel dicht.


Zo zie je maar weer dat kleine dingen het verschil kunnen maken.

abb1

ABB 2 Polige werkschakelaar.

Wij leveren al de ABB werkschakelaars in 3- en 4-polig en breiden dit uit met de 2-polige werkschakelaar, welke niet alleen ideaal geschikt is voor de kleinere airco-installaties in huis, maar ook geschikt is voor zonnepanelen, dit is verplicht volgens de NEN1010.


Afschakelen dan maar!

geluidsreductie_set

Evolar geluidreductieset.

Het geluid met bijna 6 dB(A) verminderen! Evolar, leverancier van airco omkastingen, heeft daar wat op gevonden. Het ideale aan de airco geluidsreductie set is dat deze universeel toepasbaar is voor airconditioners en warmtepompen. Daarnaast heeft het geen invloed op de werking van de buitenunit. De sets voorkomen geluidsemissie en zijn eenvoudig te monteren binnen 15 minuten.