Voor 15:00u besteld, morgen geleverd
Gratis geleverd vanaf €125,-
Niet tevreden, geld terug!

Antraciet leidinggoot

Populaire Antraciet leidinggoot

Ontdek de Antraciet leidinggoot en vind de perfecte match voor jouw installatiebehoeften. Met hun duurzaamheid, kwaliteit en veelzijdigheid zorgen ze voor een professionele afwerking en optimale prestaties.

Antraciet Leidinggoot

De SlimDuct SD- Leidinggoot antraciet (RAL 7016) van Inaba Denko is vanaf nu bij ons te Pre-orderen en zal begin augustus beschikbaar zijn. De Inaba Denko SlimDuct SD- leidinggoot antraciet heeft bijpassende accessoires en hulpstukken, beschikbaar in dezelfde kleur antraciet als de airco leidinggoten zelf. Deze zijn speciaal ontworpen om de koelleidingen netjes weg te werken.


De SlimDuct SD- leidinggoot antraciet is verkrijgbaar in twee verschillende maten: 77mm100mm. De ABS coating (toplaag) zorgt ervoor dat de antracieten leidinggoten en hulpstukken na tientallen jaren nog steeds hetzelfde eruit zien en dus niet verkleuren of uit gaan zetten.


Naast de kleur antraciet is de SlimDuct SD ook beschikbaar in de andere kleuren witbruin en ivoor en zwart. De verschillende kleuren zorgen ervoor dat de leidinggoten voor bijna elk huis mooi weggewerkt kunnen worden en de installatie van de airco netjes afwerken. Houd dus ook altijd rekening met de kleur van het huis en de wensen van jouw eindklant bij het inkopen van de SlimDuct SD leidinggoot producten.

 • icons8-color-80
  5 verschillende kleuren
 • icons8-ruler-80
  Maten 77mm en 100mm
 • icons8-pipe-80
  Alle accessoires & hulpstukken
 • icons8-warehouse-80
  Ruim op voorraad
 • icons8-delivery-80
  Direct leverbaar!

2 verschillende maten

Size matters

De Antraciet leidinggoten van Inaba Denko zijn bij ons beschikbaar in 2 verschillende soorten maten, namelijk: 77mm100mm & Met ons aanbod aan leidinggoten vind je voor elke soort installatie de juiste maat om de koelleidingen weg te werken. Verder zijn de leidinggoten gemaakt van duurzaam PVC en speciaal ontwikkeld voor zowel binnen- als buitenmontage, waardoor de leidinggoten in elke situatie toepasbaar zijn.

antraciet-leidinggoot-2
leidinggoot-kleuren-2

5 verschillende kleuren

Elk project een eigen kleur

Bij Aircomponents zijn we trots op ons uitgebreide assortiment van Inaba Denko airco/warmtepomp leidinggoten. Deze leidinggoten zijn niet alleen functioneel en duurzaam, maar bij ons ook verkrijgbaar in maar liefst vijf verschillende kleuren die perfect aansluiten op elk type installatie: zwartwitbruin & ivoor. De verschillende kleuren zorgen ervoor dat de koelleidingen voor bijna elk huis mooi weggewerkt kunnen worden en de installatie compleet maken. Bovendien zijn de leidinggoten UV-A bestendig, waardoor de kleuren lang mooi blijven en niet verkleuren.

Offerte aanvragen

Vul hieronder je gegevens in en ontvang meer informatie en jouw speciale prijs.

Leuk dat je voor jouw klanten Aircomponents en Inaba Denko hebt gekozen. We nemen supersnel contact met je op!