Voor 15:00u besteld, morgen geleverd
Gratis geleverd vanaf €125,-
Niet tevreden, geld terug!

Single split

Bewezen kwaliteit met hoog comfort.

Met de Single Split systemen van Fujitsu kun je het hele jaar door op duurzame wijze je woning koelen EN verwarmen. Onze lucht/lucht warmtepompen zetten op een duurzame manier en milieuvriendelijk koelmiddel buitenlucht om in warme of koele lucht die middels AircoHeaters gelijkmatig verspreid wordt in een ruimte. Onze AircoHeaters hebben een hoog rendement en zijn eenvoudig te installeren. De jarenlange expertise van Fujitsu op vlak van airconditioning, in combinatie met de testen in diverse laboratoria garanderen een uitstekende kwaliteit en een lange levensduur.

Login om prijzen te zien en te bestellen of registreer voor een account of vraag een offerte aan
 • Fujitsu - Set Wandunit KP 2.0 kW
  Fujitsu - Set Wandunit KP 2.0 kW
  874020
 • Fujitsu - Set Wandunit KP 2.5 kW
  Fujitsu - Set Wandunit KP 2.5 kW
  874025
 • Fujitsu - Set Wandunit KP 3.4 kW
  Fujitsu - Set Wandunit KP 3.4 kW
  874034
 • Fujitsu - Set Wandunit KMC 2.0 kW
  Fujitsu - Set Wandunit KMC 2.0 kW
  875020
 • Fujitsu - Set Wandunit KMC 2.5 kW
  Fujitsu - Set Wandunit KMC 2.5 kW
  875025
 • Fujitsu - Set Wandunit KMC 3.4 kW
  Fujitsu - Set Wandunit KMC 3.4 kW
  875034
 • Fujitsu - Set Wandunit KMC 4.2 kW
  Fujitsu - Set Wandunit KMC 4.2 kW
  875042
 • Fujitsu - Set Wandunit KL 5.2 kW
  Fujitsu - Set Wandunit KL 5.2 kW
  874052
 • Fujitsu - Set Wandunit KMT 5.2 kW
  Fujitsu - Set Wandunit KMT 5.2 kW
  875052

Airconditioning bij Aircomponents

Ben je op zoek naar een een single split airco voor een specifieke ruimte of een mobiele airco om te installeren? Dan ben je bij Aircomponents aan het juiste adres. Wij bieden de perfecte oplossingen voor jouw airco montage klus. Onze systemen leveren de beste prestaties en betrouwbaarheid, waardoor een optimaal comfort wordt gegarandeerd in woningen, kantoren en andere ruimtes.

Voor specifieke ruimtes zoals slaapkamers, woonkamers of kantoren bieden wij Singe Split Airconditioningsunits aan. Deze systemen, bestaande uit een binnen- en buitenunit, zorgen voor gerichte koeling en individuele termperatuurregeling. De SIngle Split Airco's die wij aanbieden zijn van het merk Fujitsu Arci en zijn verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen:

In sommige situaties is het enkel mogelijk om een mobiele airco te gebruiken, dat draagbare en snelle koeloplossingen biedt.


Bestellen & leveren

Bestel eenvoudig en snel airco's bij Aircomponents voor jouw volgende klus! Als je op een werkdag voor 15:00 uur bestelt, wordt het de volgende dag al geleverd op het gekozen afleveradres. Je kunt je bestelling ook gratis afhalen bij onze afhaalbalie. Deze is elke werkdag open van 07:00 uur tot 17:00 uur. Enorm handig voor als jij nog een paar onderdelen te kort komt of andere artikelen nodig hebt voordat je aan je klus begint! Onze collega's bij de afhaalbalie geven je ook graag advies over airconditioning en alle andere artikelen waar jij naar op zoek bent. Zij maken jouw bestelling voor de rest ook helemaal in orde.

Heb je vragen over airconditioning of andere producten in ons assortiment? Laat het ons weten en we helpen je gelijk verder! Je kunt ons bellen via 088 1668 375 of stuur een mail naar info@aircomponents.nl

Cookie-instellingen
Je kan hieronder je cookie-instellingen kiezen en accepteren: