Voor 15:00u besteld, morgen geleverd
Gratis geleverd vanaf €125,-
Niet tevreden, geld terug!

Wij zijn Aircomponents, aangenaam!

Een "new kid on the block" in de wereld van installatiematerialen voor de airconditioning- en warmtepompbranche. We leveren een compleet assortiment professionele en tijdbesparende installatiematerialen, waarmee we het leven van de installateur een stuk leuker en makkelijker maken. Naast een aantal gerenommeerde merken leveren we ook ons eigen huismerk, herkenbaar aan ons logo onder het motto 'beter dan het origineel'.


Ons vakbekwame team staat voor je klaar om jou de allerbeste kwaliteit en service te bieden. We leveren alles direct uit voorraad op de plek en tijdstip waar jij dat wilt. Natuurlijk kun je ook terecht bij onze afhaalbalie.


Door de jaren heen hebben we de nodige kennis en ervaring opgedaan binnen de airconditioning- en warmtepompbranche. Je kent ons misschien als het broertje van Aircologic, dé distributeur in Panasonic Heating & Cooling Solutions.


Nieuwsgierig geworden? Bel ons voor een afspraak of kom gerust eens langs voor een kopje koffie, we horen graag wat we voor jou kunnen doen. Tot snel!

teamaircologic2022

Aircomponents B.V.

Energieweg 27

4231DJ Meerkerk


088 - 166 8 375

info@aircomponents.nl


Openingstijden

Ma t/m vr 7.00u - 17.00u

Cookie-instellingen
Je kan hieronder je cookie-instellingen kiezen en accepteren: