Voor 15:00u besteld, morgen geleverd
Gratis geleverd vanaf €125,-
Niet tevreden, geld terug!
banner-single-split-systemen2

Bewezen kwaliteit met een constant hoog comfort.


Met de Single Split systemen van Fujitsu kun je het hele jaar door op duurzame wijze je woning koelen EN verwarmen. Onze lucht/lucht warmtepompen zetten op een duurzame manier en milieuvriendelijk koelmiddel buitenlucht om in warme of koele lucht die middels airco'sgelijkmatig verspreid wordt in een ruimte.

Onze airco's hebben een hoog rendement en zijn eenvoudig te installeren. De jarenlange expertise van Fujitsu op vlak van airconditioning, in combinatie met de testen in diverse laboratoria garanderen een uitstekende kwaliteit en een lange levensduur.

3-4rooms

Wandunit KE


De nieuwe wandunit KE met koudemiddel R32 is bijzonder stil en valt op door zijn uniek design met subtiel lijnenmotief. Dit toestel is verkrijgbaar in de kleuren parelwit of staalgrijs.

Wandunits


De diverse wandunits van Fujitsu passen binnen elk interieur en bij elke portemonnee. Kies voor een van onze design modellen of ga voor onze compacte airco's die eenvoud en gebruiksgemak combineren met een laag energieverbruik. Voor elke ruimte is er een slimme oplossing.

wandunits
plafon-en-vloer-unit

Vloer- en plafondunits


De vloer en plafondunits zijn ideaal wanneer naast koelen ook verwarmen belangrijk is. Montage net boven de vloer zorgt voor een optimale verspreiding van de warme lucht en montage aan het plafond zorgt voor een optimale verspreiding van koude lucht.

Cassetteunits


De cassette units zijn uitermate geschikt voor grotere ruimtes met een verlaagd plafond. De cassette zorgt ervoor dat de warme of koele lucht verspreid wordt tot in het verste hoekje. En dat alles met een laag energieverbruik.

auxg-krlb-16-9
kmla-blanco-background-16-9

Inbouw Airco's


De inbouw Airco's combineren minimalisme, comfort en energiezuinigheid. Via discrete roosters wordt de warme of koele lucht vrijwel geruisloos verspreid.


Bekijk al onze Single Split Systemen