Voor 15:00u besteld, morgen geleverd
Gratis geleverd vanaf €125,-
Niet tevreden, geld terug!

Flare-Perskoppeling

Aircoflare AFS Flare-Perskoppeling L=6cm is de perfecte oplossing voor wie in kleine ruimtes werkt. Deze koppeling is gemakkelijk te gebruiken en is gemaakt van roestvrij staal en koper voor een veilige en langdurige verbinding. Met een lengte van 6cm is dit de perfecte oplossing voor jouw installatie behoeften.

Login om prijzen te zien en te bestellen of registreer voor een account of vraag een offerte aan
 • Aircoflare AFS-2 Flare-Perskoppeling 1/4 - L=6cm
  Aircoflare AFS-2 Flare-Perskoppeling 1/4 - L=6cm
  8002002
 • Aircoflare AFS-3 Flare-Perskoppeling 3/8 - L=6cm
  Aircoflare AFS-3 Flare-Perskoppeling 3/8 - L=6cm
  8002003
 • Aircoflare AFS-4 Flare-Perskoppeling 1/2 - L=6cm
  Aircoflare AFS-4 Flare-Perskoppeling 1/2 - L=6cm
  8002004
 • Aircoflare AFS-5 Flare-Perskoppeling 5/8 - L=6cm
  Aircoflare AFS-5 Flare-Perskoppeling 5/8 - L=6cm
  8002005
 • Aircoflare AFS-6 Flare-Perskoppeling 3/4 - L=6cm
  Aircoflare AFS-6 Flare-Perskoppeling 3/4 - L=6cm
  8002006
 • Aircoflare AFS-7 Flare-Perskoppeling 7/8 - L=6cm
  Aircoflare AFS-7 Flare-Perskoppeling 7/8 - L=6cm
  8002007

Ben je op zoek naar airco perskoppelingen en toebehoren?

Voor een effieciënte en tijdbesparende installatie bieden wij koperen perskoppelingen aan. Met perskoppelingen kun je snel en gemakkelijk leidingen met elkaar verbinden zonder te hoeven solderen. Onze perskoppelingen zorgen voor een betrouwbare en lekvrije verbinding en zijn geschikt voor verschillende toepassingen, waaronder airconditioning. Ons assortiment biedt perskoppelingen, flare koppelingen, sokken, bochten (45gr. en 90gr.), verloopsokken, inschuifverloopsokken, T-stukken, eindkappen, rechte koppelingen en reparatiekoppelingen. Alle perskoppelingen in ons assortiment zijn van MaxiPro en koper gemaakt.


Soldeerkoppelingen bij Aircomponents

Voor duurzame en veilige verbindingen bieden wij ook soldeerkoppelingen aan. Onze soldeerkoppelingen zijn speciaal ontworpen om een stevige en lekvrije verbinding te creëren. Van standaard soldeerkoppelingen tot flare soldeerkoppelingen, je vindt bij ons de juiste koppelingen voor jouw specifieke vereisten. In ons assortiment hebben we flare-soldeerkoppelingen van Aircoflare en Danfoss, voor zowel soldeerkoppelingen als trompetringen.


Bestellen & leveren

Bestel eenvoudig en snel perskoppelingen bij Aircomponents voor jouw volgende klus! Als je op een werkdag voor 15:00 uur bestelt, wordt het de volgende dag al geleverd op het gekozen afleveradres. Je kunt je bestelling ook gratis afhalen bij onze afhaalbalie. Deze is elke werkdag open van 07:00 uur tot 17:00 uur. Enorm handig voor als jij nog een paar onderdelen te kort komt of andere artikelen nodig hebt voordat je aan je klus begint! Onze collega's bij de afhaalbalie geven je ook graag advies over de perskoppelingen en alle andere artikelen waar jij naar op zoek bent. Zij maken jouw bestelling voor de rest ook helemaal in orde.

Heb je vragen over perskoppelingen of andere producten in ons assortiment? Laat het ons weten en we helpen je gelijk verder! Je kunt ons bellen via 088 1668 375 of stuur een mail naar info@aircomponents.nl