Voor 15:00u besteld, morgen geleverd
Gratis geleverd vanaf €125,-
Niet tevreden, geld terug!

De voordelen van onze webshop

Hier is hij dan, de nieuwe webshop voor de professionele airco- en warmtepomp installateur. Wil je op de hoogte blijven van wat we je allemaal te bieden hebben, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.


Op desktop en mobiel

De website is volledig ‘responsive’, je kunt dus onderweg op je mobiel alle airco installatiematerialen bestellen en om het straks nog makkelijker te maken is er een volwaardige app in ontwikkeling.


Verschillende aflevermogelijkheden

Naast dat we jouw bestelling bij je op de zaak afleveren, is er ook de mogelijkheid om je bestelling op locatie te laten bezorgen. Tijd is geld, dus je kan ook nog kiezen uit verschillende tijdsleveringen. Je bestelling wordt dan voor/na een bepaalde tijd geleverd.


Meerdere betaalmethodes

Je order afrekenen kan bij ons op verschillende manieren. In principe koop je bij ons op rekening die je binnen 30 dagen betaald. Maar ook met iDEAL en BanContact kun jij supersnel jouw betaling afronden direct na je bestelling.


Account aanmaken

Je wilt graag zaken met ons doen, dat kan! Als je het account aanvraag formulier wil invullen dan gaan we meteen voor je aan de slag. Je krijgt dan een wachtwoord en login toegezonden.


Help jij ons verder met het verbeteren van de webshop?

Heb je een tip om onze webshop nog cooler te maken? Laat jouw feedback dan achter via ons e-mailadres of bel met ons verkoopteam!

holding-phone-mockup3