Voor 15:00u besteld, morgen geleverd
Gratis geleverd vanaf €125,-
Niet tevreden, geld terug!

Inaba Denko leidinggoot leverbaar in 2022!


We doen elke dag ons uiterste best om jou als installateur een zo compleet mogelijk assortiment airco installatiematerialen aan te bieden. Ons assortiment bestaat uit de beste A-merken die onze klanten graag gebruiken voor iedere montageklus. Wij mogen nu met trots mededelen, dat je vanaf februari 2022 ook Inaba Denko leidinggoot bij Aircomponents kunt bestellen!Officieel distributeur Inaba Denko

Als officieel distributeur van Inaba Denko leveren we een totaalpakket op het gebied van leidinggoot en hulpstukken voor airconditioning installaties. Verkrijgbaar in de maten 77mm en 100mm en in 5 verschillende kleuren: Wit, Ivoor, Zwart, Grijs en Bruin.


Inaba Denko SlimDuct

De Inaba Denko SlimDuct is dé nr.1 airco leidinggoot in de markt en gemaakt van duurzaam PVC, speciaal ontwikkeld voor binnen- en buitenmontage en is UV-A bestendig. Hiermee werk je eenvoudig en netjes de koelleiding van iedere airco installatie weg.


Compatible met INOAC

Het grote voordeel van Inaba Denko airco leidinggoot is dat het één op één aan te sluiten is op de INOAC leidinggoot. Zo kun je jouw voorraad INOAC eerst opmaken en vervolgens overstappen op de airco leidinggoot van Inaba Denko.


Inaba Denko leidinggoot kopen

Installatiematerialen bestellen doe je natuurlijk bij Aircomponents.nl. Wil jij Inaba Denko leidinggoten kopen? Vraag een offerte aan via de button. Zodra de producten bij ons op voorraad zijn, zullen de prijzen zichtbaar worden in onze webshop en zullen we z.s.m. contact met je opnemen.

slimduct

Bekijk alvast de producten: