Voor 15:00u besteld, morgen geleverd
Gratis geleverd vanaf €125,-
Niet tevreden, geld terug!

Alfea Excellia Binnenunits

Voor een aangename temperatuur en warm tapwater in grotere renovatie- of nieuwbouwwoningen heb je geen aardgas en vele kilowatts vermogen nodig. Het kan veel energiezuiniger en milieuvriendelijker met een Alfea Excellia lucht-water warmtepomp.

Login om prijzen te zien en te bestellen of registreer voor een account of vraag een offerte aan
  • R410A Alfea Excellia Binnenunit Ai 11-14-16 kW - 3 Fase
    R410A Alfea Excellia Binnenunit Ai 11-14-16 kW - 3 Fase
    924009

Sterke energieprestataties | Deze warmtepompen blinken uit op het vlak van energierendement. Deze prestaties worden mede gerealiseerd door de doorontwikkelde DC Twin Rotary compressor, de geoptimaliseerde inverter techniek en de hoogrenderende warmtewisselaar. De toestellen produceren moeiteloos warm water van 55°C en werken tot een buitentemperatuur van -20°C. Ze doen dit zonder gebruik van het elektrisch element als steunverwarming.


Coaxiale warmtewisselaar | De unieke coaxiale warmtewisselaar maakt onze warmtepompen zeer robuust en zorgt voor een constant hoog rendement over de levensduur van het product. De warmtewisselaar met geïntegreerde buffer van 16 liter en de slimme regeling ontdooien de warmtepomp probleemloos, ook bij extreme weercondities. De coaxiale warmtewisselaar is ongevoelig voor vuil (vuil bezinkt in de buffer van de warmtewisselaar en kan worden afgetapt) wat het systeem efficiënt en betrouwbaar maakt. Ze doen dit zonder gebruik van het elektrisch element als steunverwarming. De geïntegreerde buffer zorgt er tevens voor dat de Alfea Excellia warmtepomp in veel gevallen zonder extern buffervat toegepast kan worden over de gehele levensduur van het product.


Weersafhankelijke regeling met buitenvoeler | De warmtepomp heeft een efficiënte stooklijnregeling op basis van de gemeten temperatuur van de buitenvoeler. Hierdoor is een constante binnentemperatuur gegarandeerd.


Koeling | Dankzij de optionele koelingkit kan de warmtepomp ook gekoeld water van 10°C à 18°C afgeven aan LTV convectoren of aan het circuit van de vloerverwarming (max. 20 à 25W/m2).


Bediening en beheer met smartphone | De Alfea-serie is voorzien van de nieuwste Atlantic bedieningsinterface Navistem 400S met zelf aanpasbare menu’s en een Easy Start functie voor een snelle configuratie. Daarnaast kun je gebruik maken van de Cozytouch applicatie, om via je smartphone het thermisch comfort in je woning te regelen, eenvoudig je afwezigheden te beheren en je verbruik te visualiseren.


Sanitair warm water | Je kunt je Alfea Excellia warmtepomp eenvoudig uitbreiden met een boiler voor de energiezuinige opwarming van tapwater. Of je kiest voor het type Duo, met een geïntegreerd voorraadvat van 190 liter. Lees hier meer over onze boilers.