Voor 15:00u besteld, morgen geleverd
Gratis geleverd vanaf €125,-
Niet tevreden, geld terug!

Alfea Extensa Duo Binnenunits

Deze Alfea Extensa warmtepomp met koudemiddel R32, is speciaal ontworpen om zo goed mogelijk aan de behoeften van thermisch comfort in nieuwbouw- en renovatiewoningen te voldoen. De Alfea Extensa onderscheidt zich door een constant hoog rendement en een laag jaarverbruik aan elektrische energie.

Login om prijzen te zien en te bestellen of registreer voor een account of vraag een offerte aan
 • R32 Alfea Extensa Duo Binnenunit Ai - 3 kW - 1 Fase
  R32 Alfea Extensa Duo Binnenunit Ai - 3 kW - 1 Fase
  924035
 • R32 Alfea Extensa Duo Binnenunit Ai - 5 kW - 1 Fase
  R32 Alfea Extensa Duo Binnenunit Ai - 5 kW - 1 Fase
  924036
 • R32 Alfea Extensa Duo Binnenunit Ai - 6-8 kW - 1 Fase
  R32 Alfea Extensa Duo Binnenunit Ai - 6-8 kW - 1 Fase
  924037
 • R32 Alfea Extensa Duo Binnenunit Ai - 10 kW - 1 Fase
  R32 Alfea Extensa Duo Binnenunit Ai - 10 kW - 1 Fase
  924038

Coaxiale warmtewisselaar | De unieke coaxiale warmtewisselaar maakt onze warmtepompen zeer robuust en zorgt voor een constant hoog rendement over de levensduur van het product. De warmtewisselaar met geïntegreerde buffer van 16 liter en de slimme regeling ontdooien de warmtepomp probleemloos, ook bij extreme weercondities. De coaxiale warmtewisselaar is ongevoelig voor vuil (vuil bezinkt in de buffer van de warmtewisselaar en kan worden afgetapt) wat het systeem efficiënt en betrouwbaar maakt. De warmtewisselaar verzekert een optimale warmte-uitwisseling met een constant rendement over de gehele levensduur van het product. De geïntegreerde buffer zorgt er tevens voor dat de warmtepomp in veel gevallen zonder extern buffervat toegepast kan worden over de gehele levensduur van het product.


Bediening en beheer met je smartphone | Deze serie is voorzien van de nieuwste Atlantic bedieningsinterface Navistem 400S met zelf aanpasbare menu’s en een Easy Start functie voor een snelle configuratie. Daarnaast kun je optioneel gebruik maken van de Cozytouch applicatie, om via je smartphone het thermisch comfort in je woning te regelen, je afwezigheden te beheren en je verbruik te visualiseren.


Weersafhankelijke regeling met buitenvoeler | De warmtepomp heeft een efficiënte stooklijnregeling op basis van de gemeten temperatuur van de buitenvoeler. Hierdoor is een constante binnentemperatuur gegarandeerd.


Koeling | Dankzij de optionele koelingkit kan de warmtepomp ook gekoeld water van 10°C à 18°C afgeven aan LTV convectoren of aan het circuit van de vloerverwarming (max. 20 à 25W/m2).


Kit prefab leidingwerk |Kit prefab leidingwerk is een uniek hydraulische verbindingset waarbij het koperen leidingwerk en de hydraulische componenten zijn voorgemonteerd op een PVC-plaat. Dit vereenvoudigt de voorbereiding van de verbindingen. Teflon™-afdichtinge garanderen de waterdichtheid. De kit is verkrijgbaar voor aansluiting rechts of links, en voor 1 of 2 zones.


Bivalent oplossing Alfea | In bestaande woningen zijn de radiatoren meestal gedimensioneerd op de hoge watertemperatuur van een cv-ketel. Door toepassing van een bivalentkit kan de Alfea gecombineerd worden met een bestaande cv-ketel. Een goede eerste stap voor bestaande woningen die in de toekomst naar all-electric willen overschakelen.


Sterke prestaties | Deze warmtepompen blinken uit op het vlak van energierendement. Deze prestaties worden mede gerealiseerd door de doorontwikkelde DC Twin Rotary compressor, de geoptimaliseerde inverter techniek en de hoogrenderende warmtewisselaar. De toestellen produceren moeiteloos warm water van 55°C en werken tot een buitentemperatuur van -20°C. Ze doen dit zonder gebruik van het elektrisch element als steunverwarming.