Voor 15:00u besteld, morgen geleverd
Gratis geleverd vanaf €125,-
Niet tevreden, geld terug!

Comfort Plus

Rodigas is een Italiaanse fabrikant, al jarenlang gespecialiseerd in voornamelijk condensor unit consoles/muurbeugels voor airconditioning en warmtepompen.


Door de enorme flexibiliteit in constante veranderingen in de samenleving is Rodigas uitgegroeid tot één van de marktleiders op het gebied van muurconsoles.


Veel verschillende types airco beugels voor iedere montageklus van een airco of warmtepomp buitenunit. De meestverkochte beugels (MS230, MS220, MS2253, MS207, MS219) hebben we daarom opgenomen en kunnen we direct uit onze voorraad leveren.


Van deze fabrikant hebben wij een selectie wandconsoles van het type PRATIKA in ons programma opgenomen. Deze consoles zijn een uitkomst voor iedere monteur. De gepatenteerde bovenrail is namelijk voorzien van een uitneembare waterpas, waardoor deze zeer snel horizontaal te monteren is. De consoles zijn gemaakt van gegalvaniseerd staal, voorzien van een polyester poedercoating, kleur RAL 9002 en worden geleverd inclusief alle benodigde montage toebehoren en zijn zoveel mogelijk voor gemonteerd.


Daarnaast hebben wij nu van Rodigas de veel gevraagde MUURINBOUWDOOS op voorraad genomen. Vooral bij nieuwbouw of renovatie is dit een handig artikel voor latere koppeling van de binnenunit aan de leidingen, voor afvoer van condenswater of inbouw van een condenspomp. Ook de elektrakabel kan via deze doos doorgevoerd en aangesloten worden.